Dark Light

shipping

Transporti / Shipping

Ne qofte se nuk keni mundesine te na vizitoni ne dyqan, LV4Tech ju ofron menyra transporti kudo ne Shqiperi dhe Kosove. Mjafton te beni porosine ne Web, FB/IG ose me telefon. Menyrat e transportit:
1-Me Poste express (e vlefshme per Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni).


1-Me Poste express ne Shqiperi:
Koha e dorezimit brenda dites ne Tirane dhe per 24ore ne rrethe, dorezimi behet ne adresen tuaj. Kosto e transportit eshte ne varesi te peshes se produktit. Per Cdo qytet/rreth/fshat ne Shqiperi fillon nga 350Leke deri 8KG dhe 50Leke per cdo Kg shtese. Klientet e rregullt/me historik te paster (qe nuk refuzojne pako) perfitojne transport falas. Mund te kerkoni kuponin qe t’ju behet zbritje nga WEB ose do e rregullojme ne qe kur te kryeni pagesen mos te keni kosto shtese.
2-Me Poste express ne Kosove dhe Maqedoni:
Koha e dorezimit 3-7dite, dorezimi behet ne adresen tuaj.
Kosto e transportit eshte ne varesi te peshes se produktit. per Kosove fillon nga 7€ deri 4Kg dhe per cdo Kg shtese, 1€ shtese. Per Maqedni fillon nga 10€ deri 4Kg dhe per cdo Kg shtese, 1€ shtese.

Se Shpejti: Transport ne Mali Zi dhe kudo ne Bote.


Pagesat / Payment

Kemi 3 menyra per te bere pagesen e produktit qe deshironi:
a-CASH ON DELIVERY (COD) Pagese ne dorezim. Mund ta paguani vleren e produktit sebashku me vleren e transportit ne momenin qe e merni ne dorezim te korrieri.( E vlefshme vetem ne Shqiperi)
b-BANK TRANSFER (transferte bankare). Pagesa e plote ose e pjesshme e produktit paguhen ne banke (instruksionet i merrni pas perfundimit te porosise). Me pas produkti do te dergohet me nje nga menyrat e transportit qe kemi sipas deshires tuaj. (E vlefshme per Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe “WorldWide se shpejti”)
c-Pagesa me Keste Pagesa e plote apo e pjesshme e produktit duke e paguar me keste mujore. Kjo metode ofrohet ne disa menyra, per te cilen mund te informoheni me teper duke klikuar ketu.

Perditesuar per here te fundit: 24/05/2022