Pyetje te shpeshta

Perditesuar per here te fundit me 03 Qershor 2023

Informacion mbi transportin.

Cfare metodash per transport ofrojme?

Per te siguruar transparence dhe korektesi per blerjet online, te gjitha porosite do te dergohen me poste private ne adresen tuaj, pervec porosive qe zgjidhni ti merni ne dyqan vete.

Sa kohe duhet per te mberitur pako?

LV4Tech do te beje maksimumin qe pakot e porositura te behen gati dhe te dorezohen postes sa me shpejt. Koha mesatare dorezimit ne Shqiperi eshte 24ore, ne zona te largeta deri ne 48ore.

Si mund ta gjurmoj porosine time?

LV4Tech perdor sherbime te integruara dhe automatike per te gjitha porosite qe behen ne WEB-in tone. Mjafton te shkoni te “My Account” – “Porosi” dhe te numri gjurmimit te klikoni siper. Dhe hapet linku per te pare ne kohe reale vendodhjen e pakos tuaj.

A me duhet te krijoj llogari per te bere porosi?

Ne funksion te ritjes se sigurise dhe shmangjes se abuzimeve ju duhet te krijoni nje llogari ne WEB-in tone dhe ta verifikoni ate. Krijimi i llogarise eshte fare i thjeshte, mund ta beni gjate procesit te blerjes te kasa ose paraprakisht te menu Account.

Me shume pyetje..

Nese kam probleme me produktin/produktet si mund te veproj?

LV4Tech ka implementuar nje sistem per gjurmimin e te gjitha problematikave tuaja. Mund te klikoni ne HELPDESK.LV4TECH.COM dhe te ngarkoni problemi tuaj aty. Stafi do tju pergjigjet sa me shpejt te mundetet. Ne kete menyre cdo gje ngelet e dokumentu

A kane garanci produktet?

Cdo produkt shoqerohet me garancine perkatese. Standarti jone eshte 1Vit por ka dhe produkte me me shume apo me pak garanci, ne varesi te llojit te produktit. Kur jeni duke pare nje produkt, te seksioni “Specification” do te gjeni informacionin qe kerkoni.

Cfare metodash transporti ofrojme?

1- Duke e terhequr vete ne Dyqan.
2- Poste Private Next Day (vetem ne Tirane)
3- Poste Private 24- 48 Ore.
4- Motorist Privat 1-4ore (vetem ne Tirane). Ky sherbim eshte i mundur vetem duke na kontaktuar ne nr e telefonit dhe per pako qe nuk kane volum te madh dhe eshte me kosto ekstra.

Posta private ofrohet ne dy menyra, Express me pagese ose Free Shipping (per porosite qe kualifikohen te tilla)

Sa shpejt dergohen produktet?

Cdo prorosi e bere brenda ores 16:00 do te paketohet dhe dergohet brenda te njejtes dite. Perjashtim bejne kompjuterat qe duhen ndertuar pasi kerkojne kohe me tetper per tu bere gati gjithashtu perjashtim bejne ditet e Diela dhe Pushimet zyrtare. Nese porosia juaj perkon me keto dite ateher do te dergohet diten tjeter qe eshte dite pune.

Koha mesatare e dorezimit te produkteve pasi postohen nga ne eshte 24 ore per cdo qytet dhe deri ne 48 ore per zona te thella apo veshtira per tu aritur.

Ne Tirane(qytet) per dergesat me Motorist privat koha e dorezimit eshte 1-4ore, ne raste te ralla me teper ne varesi te largesise.

Nese afati i dorezimit tejkalohet (pa llogaritur ditet e Diela dhe pushime zyrtare), lutemi te na kuptoni qe nuk varet drejt perdrejt nga ne por do te bejme maksimumin per ta zgjidhur sa me shpejte.

Cilat zona mbulojme me dergim postar?

Ne cdo adrese ne Republiken e Shqiperise.

Ne cdo vend te botes por jashte Shqiperi menyra e vetme qe ofrojme eshte nepermjet DHL Express ose Fedex/TNT. Ky sherbim ka kosto per sherbimin doganor Export, kosto transporti me te larte si dhe kosto Doganore kur juve ju vjen pako ne vendin tuaj.

Cilat jane menyrat e ofruara te pageses?

1- Cash on Delivery (paguan kur vjen produkti) e vlefshme vetem per Shqiperi
2- Iute. Pagesa me keste/kredi e vlefshme vetem per Shqiperi
3- Pagese me karte banke Debit/Credit (parapagim)
4-Transferte Bankare. Pagesa nepermjet bankes. (parapagim)

Si e gjurmoj porosine time?

Duke shkuar te My Account – Porosi dhe klikoni te Tracking number perkates.

Si mund te bej nje porosi ne WEB?

Krijoni nje llogari (nese nuk keni) dhe verifikojeni ate me ane te email qe keni vendosur.
Zgjidh produktin/produktet dhe shtoji ne shporte
Kalo te kasa dhe vendo Kupon zbritje nese keni.
Plotesoni te dhenat tuaja sakte.
Zgjidhni nje menyre dergimi dhe me pas menyre pagese.
Beji check ” I kam lexuar dhe pranoj…”
Kliko Bej Porosine.

Si mund t'ju kontaktoj nese kam nevoje per info shtese?

Ju mund te kontaktoni ne numrin e telefonit (+355)69 6666 456 ne adresen email info@lv4tech.com apo dhe te krijoni ticket ne sistemin tone duke klikuar ketu.

A Mund ta anulloj porosine pasi e kam ber?

Patjeter. Nese ju duhet te modifikoni dicka ne porosine tuaj apo doni ta anulloni mund te na kontaktoni dhe jemi te gatshem per cdo zgjidhje qe ju kerkoni.

A mund ta kthej nje produkt pasi e kam blere?

LV4Tech ofron 14 dite mundesi kthimi/nderrimi per produktet (ato qe kualifikohen per kthim/nderrim). Per informacion me te detajuar per Kthimet dhe Rimbursimet kliko ketu.