Dark Light

Privacy Policy

Kush jemi ne

Adresa e faqes sonë në internet është: https://lv4tech.com.
Adresa fizike e dyqani eshte: Rruga Kont Leopold Bertold, P2, Sh1, A4, Tirane, Shqiperi 1015, te cilin do ta gjeni hapur cdo dite 09:00-21:00 E Hene-E Shtune dhe te Dielen 09:00-15:00. Me perjashtim te rasteve madhore.

Cfare te dhena personale grumbullojme dhe pse

Ne nuk grumbullojme asnje informacion pa dijenine tuaj, me perjashtim te cookies;informacionin e te ciles e gjeni me posht.
Te dhenat qe do t’ju kerkohen jane; Adresa email, Nr Tel, Adresa, Gjeneralitete te pergjithshme te cilat jane te domosdoshme per klientet qe kerkojne te regjistrohen ne faqen tone. Per ata qe jane thjesh vizitor aplikohen vetem Cookies

Format e kontaktit apo aplikimet e ndryshme

Te gjitha format e kontaktit, aplikimet, apo cdo lloj fome tjeter mund te plotesoni fushat qe jane te detyrueshme por dhe ato vetem ne rastet kur ju e aporovoni apo i plotesoni me deshiren tuaj per te mare nje sherbim apo dicka tjeter.

Cookies

Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të vendosni të ruani emrin tuaj, adresën e emailit dhe faqen tuaj në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni të dhënat tuaja përsëri kur të lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të identifikoheni, ne gjithashtu do të konfigurojmë disa cookies për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookie-t e hyrjes zgjasin për dy ditë dhe cookies të opsioneve të ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Më mbaj mend”, identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookie-t e hyrjes do të hiqen.

tNëse redaktoni ose botoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo redaktuat. Skadon pas 1 dite.

Artikujt e bashkelidhur me faqe te tjera.

Artikujt në faqen tone mund të përfshijnë përmbajtje të bashkelidhura (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera të internetit sillet saktësisht në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit. Keto faqe jane Facebook, Instagram, GoogleMaps, Youtube dhe PayPal. Nese ju ridrejtoheni ne nje faqe tjeter nga keto hiqeni menjeher dhe mos kryeni asnje veprim

Këto uebfaqe mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookies, të vendosin gjurmim shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë bashkëveprimin tuaj me atë përmbajtje të ngulitur, duke përfshirë gjurmimin e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e ngulitur nëse keni një llogari dhe jeni të regjistruar në atë faqe në internet. Te gjitha keto jane ne funksion te shperndarjes sa me te mire te reklamave nga ato webfaqe por qe nuk kane lidhje me LV4Tech.

Me ke i shperndajme te dhenat tuaja

Ne e marim seriozish privatesine e te dhenave tuaja, prandaj te gjitha te dhenat tuaja nuk do te shperndahen me ASNJE kompani te trete. Te dhenat tuaja do te perdoren vetem nga LV4Tech dhe nga person i autorizuar dhe vetem per qellime marketingu apo kontakti kur e shef te nevojshme.

Sa kohe i ruajme te dhenat tuaja.

Nëse lini një koment, komenti dhe “meta’ të dhënat e tij ruhen për një kohë të pacaktuar. Kjo në mënyrë që të njohim dhe miratojmë çdo koment vijues manualish në vend që t’i automatizojme.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, modifikojnë ose fshijnë informacionet e tyre personale në çdo kohë. Administratori i faqes gjithashtu mund të shohin dhe modifikojnë atë informacion.

Cfare te drejtash kemi mbi te dhenat tuaja.

Nëse keni një llogari në faqen tone, ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që ne mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që të fshijmë çdo të dhënë personale që kemi në lidhje me ju. Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që ne jemi të detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Ku i dergojme te dhenat tuaja.

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të postave të padëshiruara. Të dhëna të tjera mbeten në bazën e të dhënave të serverit tonë për përvojë më të mirë të shfletimit dhe nuk dergohen ne asnje pale te trete.

Informacionet e kontaktiti

Ne i ruajmë informacionet tuaja të kontaktit në rast se bëni një blerje dhe duhet të kontaktojmë direkt me ju.

Informacione shtese.

Gjithashtu informacione shtesë ruhen për ta bërë blerjen sa më të rehatshme dhe pa gabime qe të jetë e mundur.

Si i mbrojme te dhenat tuaja

LV4Tech paguan kompani te certifikuara per ruajtjen e te dhenave tuaja apo te dhenave bankare/financiare qe ju vendosi ne faqen tone. HTTPS apo SSL Certificate paguhet extra qe cdo inforacion i vendosur te jete super i sigurt dhe mos te kete mundesi qe te vidhet/kopjohet/dubilkohet gjate blerjeve tuaja.

Nga/me cilat pale te treta marim/japim informacion

Ne nuk japim apo marim informacion me asnje pale te trete, pervec te dhenave qe ju vendosi manualisht me deshiren tuaj gjate rregjistrimit apo blerjeve.