PC Builder

Nderto një PC Gaming/Workstation me pjeset që ti dëshiron, Hap pas Hapi dhe Automatikisht…
Çmimi final është i negociueshëm
, nëse jeni të interesuar për ta blerë na dërgoni pjesët që keni zgjedhur duke klikuar “Get Share Link” na dergoni linkun e kopjuar dhe do të përfitoni ulje.

Për të marë çmim të personalizuar kërkohen minimalisht 7 Komponentë. 10% Zbritje është e garantuar 🙂 (në varësi të produkteve të zgjedhura).

Total: Lekë
Add to cart
Remove all
×

Pasi të klikoni butonin Get Share Link, link-u i konfigurimit tuaj do të kopjohet automatikisht. Na e dërgoni link-un, do t’ju komunikojmë çmimin me ulje dhe do t’ju mundësojmë një kupon për ta përfunduar blerjen në web.
Kini parasysh: Nëse do e blini nëpërmjet IUTE apo me kartë banke jeni të lutur të prisni pak caste sapo t’ju dërgojmë kuponin me zbritjen tuaj, pasi nëse e blini pa aplikuar uljen në fillim, ne nuk mund të bëjmë më asgjë për të ulur çmimin më pas.


Ndertuar nga LV4Tech per te gjithe ju