Nese deshironi nje Apple Macbook te Standarteve Europiane, te blera ne distributore zyrtar dhe kanale zyrtare, me fature te rregullt tatimore dhe garanci deri 24 muaj, jeni ne vendin e duhur.
Beni kujdes, shume produkte Apple ne dukje me cmim shume me te lire po qarkullojne ne treg. jane produkte kontrabande, pa fature dhe garanci apo dhe te vjedhur.
Ne LV4Tech do te gjeni produkte 100% Autentike, te reja, me fature origjine dhe tatimore.

Po shfaqen krejt 7 përfundimet