Dark Light

Showing 1–15 of 17 results

Duke qene se tregu i karta grafike eshte bere shum dinamik, stocku qe kemi ne dyqan eshte i limituar. LV4Tech mund te siguroje cdo model qe interesoheni me porosi ne nje kohe shume te shkurter. Nese jeni te interesuar mund te na lini emailin tuaj (dergo email ne [email protected] me text GPU Notification) dhe do te njoftoheni cdo dite per modelin,sasine dhe cmimin. .
+