Politikat e Privatesise

Perditesimi i fundit me 22 Shkurt 2024.

Kush jemi ne

Websajti jonë është: https://lv4tech.com.

Ne mbledhim informacione rreth jush gjatë procesit të blerjes apo vizitave në dyqanin tonë online.

Çfarë mbledhim dhe ruajmë

Ndërsa vizitoni faqen tonë, ne do të gjurmojmë:

 • Produktet që keni parë: ne do ta përdorim këtë për t’ju treguar, për shembull, produktet që keni parë së fundi
 • Vendndodhja, adresa IP dhe lloji i shfletuesit: ne do ta përdorim këtë për qëllime të tilla si vlerësimi i tarifave të transportit.
 • Adresa e transportit: ne do t’ju kërkojmë ta shkruani këtë në mënyrë që, për shembull, të vlerësojmë dërgesën përpara se të bëni një porosi dhe t’ju dërgojmë porosinë!
 • Të dhëna të tjera të plotësuara me dëshirën tuaj, për shembull, numër kontatki, emër mbiemër etj..

Ne do të përdorim gjithashtu cookie për të mbajtur gjurmët e përmbajtjes së shportës ndërsa ju jeni duke shfletuar faqen tonë

Kur blini nga ne, ne do t’ju kërkojmë të jepni informacione duke përfshirë emrin tuaj, adresën e faturimit, adresën e transportit, adresën e emailit, numrin e telefonit, detajet e kartës së kreditit/pagesës dhe informacione opsionale të llogarisë, si emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin. Ne do ta përdorim këtë informacion për qëllime, të tilla si:

 • Ju dërgojmë informacione për llogarinë tuaj dhe porosinë.
 • Përgjigjemi kërkesave tuaja, duke përfshirë rimbursimet dhe ankesat
 • Përpunojmë pagesat dhe parandalojmë mashtrimet
 • Krijojmë llogari ne faqen tonë
 • Të zbatojmë çdo detyrim ligjor që kemi, si për shembull llogaritja e tatim-taksave
 • Përmirësojmë ofertat tona në dyqane
 • Ju dërgojmë mesazhe marketingu, nëse vendosni t’i merrni ato

Nëse krijoni një llogari, ne do të ruajmë emrin, adresën, emailin dhe numrin tuaj të telefonit, të cilët do të përdoren për të plotësuar arkën për porositë e ardhshme.

Ne përgjithësisht ruajmë informacionin rreth jush për aq kohë sa kemi nevojë për informacionin për qëllimet për të cilat i mbledhim dhe përdorim dhe nuk na kërkohet ligjërisht ta vazhdojmë ta mbajmë atë. Për shembull, ne do të ruajmë informacionin e porosisë për XXX vjet për qëllime tatimore dhe kontabiliteti. Kjo përfshin emrin tuaj, adresën e emailit dhe adresat e faturimit dhe transportit.

Ju mund të kërkoni që të gjithë informacionin që zotërojme ndaj jush të fshihet apo te meret një kopje digitale e saj. Mjafton të dërgoni kërkesë në info@lv4tech.com

Kush nga stafi jone ka akses

Anëtarët e ekipit tonë kanë qasje në informacionin që ju na jepni. Për shembull, si Administratorët ashtu edhe Menaxherët e Dyqanit mund të kenë akses:

 • Informacion mbi porositë, përshembull cfarë është blerë, kur është blerë apo dhe ku do të dërgohet
 • Informacioni i klientit si emri juaj, adresa e emailit dhe informacioni i faturimit dhe transportit.

Anëtarët e ekipit tonë kanë akses në këtë informacion për të ndihmuar në përmbushjen e porosive, për të përpunuar rimbursimet dhe për t’ju mbështetur.

Ajo që ndajmë me të tjerët

Ne nuk ndajmë informacion me palët e treta. Të gjitha funksionet që ka kjo faqe interneti, mbledhin të dhëna për qëllimin e tij dhe për t’ju ofruar përvojën më të mirë.

Pagesat

Ne pranojmë pagesa përmes POK (card payments), IutePay dhe Transferta bankare. Kur përpunoni pagesat, disa nga të dhënat tuaja do t’i kalojnë te POK,IutePay apo Bankes, duke përfshirë informacionin e kërkuar për të përpunuar ose mbështetur pagesën, si p.sh. totali i blerjes dhe informacioni i faturimit, adresa juaj, numri i telefonit, gjeneralitet etj. pra informacione që ju vetë i keni ofruar.

Shikoni  POKPAY Privacy Policy për më shumë detaje.
Shikoni IuteCredit Privacy Policy për më shumë detaje.

Metoda të tjera pagesash janë: COD (cash on delivery, paguaj pasi ta maresh)